85ste Autosalon zit erop, 350.000 bezoekers, een record

Geschreven op 22 January 2007, in Salon en beurs

Vandaag sloot het 85e Autosalon alweer zijn deuren. Ook al was het salon dit jaar bedoeld voor bedrijfswagens, vrijetijdswagens en motoren, toch lag het bezoekersaantal opnieuw dit jaar zeer hoog. Er werd een record gebroken met zo’n 350.000 bezoekers.

De vorige editie van het autosalon voor bedrijfswagens, wat 2 jaar geleden plaatsvond, trok een 320.000 tal bezoekers. Uiteraard kopen niet alle bezoekers ook effectief een wagen. Vele van de bezoekers komen op het het salon de verschillende merken met elkaar vergelijken. Nadien gaan ze dan langs bij hun dichtsbijzijnde autodealer om daar dan ook te profiteren van de saloncondities die ze daar aanbieden.

Deze salonvoorwaarden worden steeds meer aangeboden in de vorm van pakketten en minder met kortingen op de totaalprijs. Zo bieden veel autofabrikanten gratis GPS navigatiesysteem of airco aan bij de aankoop van een nieuwe auto.


Je kan alleszins nog tot eind deze maand terecht bij je dealer voor de voordelige salonvoorwaarden. En anders kan je altijd wachten tot het Autosalon van volgend jaar, dat dan opnieuw in het teken zal staan van de personenwagens.

Comments are closed.