86e auto- en motosalon

Geschreven op 14 January 2008, in Salon en beurs

Op 15 januari 2008 gaat het 86e autosalon op de Brusselse Heizel van start. Op dit auto- en motosalon komen zowel de auto- en motoliefhebbers zoals elk jaar stevig aan hun trekken.

Dit jaar wordt er extra veel aandacht geschonken aan het thema milieu. Milieuvriendelijke technologieën worden steeds belangrijker in de autosector en vele autoproducenten engageren zich tot het bouwen van zuinige wagens met minder C02-uitstoot.

De European Motor Show Brussels, 2008, zoals de autobeurs officieel door het leven gaat, wordt zoals steeds georganiseerd door de automobielfederatie Febiac.

Deze editie wordt gesmaakt met de E-positief campagne, wat als doel heeft een andere rijstijl te promoten, uiteraard mileuvriendelijker.


Het autosalon van dit jaar loopt dus van 15 tot en met 27 januari 2008. Over deze 13 dagen worden een 700.000 tal bezoekers verwacht die allemaal vol enthousiasme het aanbod zullen aanschouwen.

Interessant tijdens deze periode zijn de speciale saloncondities die de verschillende autoproducenten in het leven roepen. Deze salonvoorwaarden bepalen vaak of mensen een auto al dan niet kopen. Traditioneel is deze periode van het jaar dan ook het beste moment om je nieuwe wagen aan te schaffen.

Comments are closed.